Rostalgia

Alumniwebsite van het Rijnlands Lyceum Oegstgeest

Rostalgia is de alumnisite van het Rijnlands Lyceum Oegstgeest, een middelbare school voor HAVO en VWO in Oegstgeest. Deze website is de ontmoetingsplek voor oud-leerlingen en -docenten, om zo met elkaar in contact te blijven.

Deze website maakt gebruik van een inschrijvingsmogelijkheid via de leden- en formuliermodule. Gebruikers kunnen zich op die manier inschrijven op de website en toegang krijgen tot beveiligde pagina's. Als ingelogde gebruiker is het eenvoudig mogelijk om in te schrijven tot aanvullende onderdelen zoals een reunie. De ingeschreven leden zijn te exporteren naar Excel voor verdere verwerking. Ook kan er periodiek een nieuwsbrief naar deze leden gestuurd worden.

De beheerders voorzien de website geregeld van nieuwsberichten en nieuwe foto's. Ook zijn oude videobeelden gedigitaliseerd en aan de website toegevoegd, om zo voor iedereen beschikbaar te maken.

Het geheel is tweetalig uitgevoerd, in het Nederlands en Engels.

Domein: rostalgia.nl

Modules: [Nieuws], [Contact], [Zoeken], [Gastenboek], [Twitter], [Fotoalbum], [Formulier], [Webshop], [Nieuwsbrief], [Leden]

Klik hier voor meer referenties.