Betaling

Laat gebruikers direct betalen en verhoog zo uw omzet

De betalingsmodule stelt u in staat om diverse betalingsmethodes, zoals iDEAL, te koppelen aan een formulier. Laat gebruikers direct betalen nadat ze zich hebben aangemeld!

De betalingsmodule is goed te gebruiken in combinatie met de formuliermodule, waarbij u aangeeft wat elke keuzeoptie kost. Na het invullen en versturen van het formulier, krijgt de gebruiker de betalingsopties te zien en kan de betaling direct worden voldaan. U ziet de actuele status van de betaling direct terug in het overzicht van de inzendingen van het formulier. Deze status is, samen met de overige velden, direct te exporteren voor verder gebruik!

Kosten

De kosten voor deze module zijn vanaf eenmalig € 0,- en maandelijks € 5,-.

Voorbeeld

M.F.L.S.

De M.F.L.S. is de Medische Faculteit der Leidsche Studenten, de studievereniging voor circa 2500 studenten Geneeskunde (LUMC) en Biomedische Wetenschappen in Leiden.

De M.F.L.S. kan met de betalingsmodule, in combinatie met de formuliermodule, studenten direct laten inschrijven voor evenementen en deze direct af laten rekenen via iDEAL. Betalingen zijn hierdoor sneller binnen en er is altijd een duidelijk overzicht van alle inschrijvingen en betalingen welke direct geëxporteerd kunnen worden naar Excel.

Bezoek de website van M.F.L.S.