CMS geupdatet

Afgelopen weekend is het websiteman-beheersysteem op een groot aantal punten bijgewerkt. Deze verbeteringen en toevoegingen waren nodig om te kunnen voldoen aan de toenemende vraag naar een aantal nieuwe functies.

Met deze update hebben we twee zaken toegevoegd aan het systeem. De grootste daarvan is onze ledenmodule. Met deze module wordt het mogelijk om gebruikers voor je website te definiëren. Deze gebruikers kun je vervolgens bepaalde rechten geven voor onderdelen van de site. Zo kan je een geheel afgeschermd gedeelte instellen voor leden en ze daarmee extra informatie verstrekken. Uiteraard kunnen leden zelf hun gegevens online bijwerken.

Een kleinere toevoeging, maar minstens even interessant, is de zoekmodule. Hiermee wordt het mogelijk om op een eenvoudige manier als bezoeker de website te doorzoeken. Het is mogelijk om bepaalde informatie niet te laten doorzoeken wanneer je bijvoorbeeld de ledenmodule geactiveerd hebt. Een zoekfunctie op je site verhoogt niet alleen de kans dat bezoekers informatie kunnen vinden, het vergroot daarmee de kans dat een bezoeker klant wordt. In marketing-termen: meer conversie! Omdat deze functie zo belangrijk is voor elke website, hebben we deze beschikbaar gemaakt als standaardmodule. Het valt dus binnen het totaalpakket.

Naast deze twee nieuwe functies is ook de formuliermodule sterk verbeterd. Het is nu mogelijk om elementen meertalig weer te geven en er kunnen bestanden worden geupload met de module. Zo kun je bijvoorbeeld een formulier maken om een foto of een CV toe te sturen naar de webbeheerder.

De formuliermodule wordt daarmee één van de meest interessante modules. De volledige module is te krijgen voor 10 euro per maand, maar mocht je maar een paar formulieren gaan gebruiken kun je ook per stuk 2,50 euro per maand betalen (met een maximum van 10 euro per maand dus!). Het contactformulier blijft in het basispakket.

Interesse in uitbreidingen van je website of vragen over de nieuwe functies? Neem contact met ons op!