Websiteman-beheersysteem

Ons intuïtieve content management systeem (CMS)

icon websiteman

Ons beheersysteem (CMS) is eenvoudig in gebruik en geeft u optimale mogelijkheden om uw website op een leuke manier te onderhouden.

 

Pagina's toevoegen

In seconden nieuwe pagina's online

Pages

Pagina's kunnen met één klik worden toegevoegd. Vervolgens zijn eigenschappen op te geven, zoals voor wie deze pagina inzichtelijk moet zijn. De pagina is vervolgens door middel van slepen te verplaatsen binnen de menu-structuur van uw website. Wijzigingen zijn direct van kracht.

Pagina's bewerken

Alsof u in Word werkt

Page_editHet bewerken van pagina's gaat eenvoudig: u navigeert op de reguliere wijze door uw website, maar dan met de mogelijkheid om alle teksten direct te bewerken! Pagina's zijn te voorzien van teksten, afbeeldingen, foto's, video's en andere inhoud.

 

Media

Al uw foto's, bestanden en video's op uw website

Files

Media, zoals afbeeldingen en bestanden, kunt u overzichtelijk beheren, om zo later te gebruiken in uw pagina's. Uw bestanden zijn bij ons veilig: alles wordt redundant opgeslagen en dagelijks geback-upt.

Talen

Voeg eenvoudig extra talen toe aan uw website

talenMocht u uw website in meerdere talen willen beheren, dan is dat een kwestie van extra talen activeren binnen de instellingen van uw website. Vervolgens verschijnt voor de bezoeker een taalkeuze en kunt u als beheerder de inhoud van de pagina's voor de nieuwe talen beheren.

 

Uitgebreide statistieken

Stats

Binnen het beheersysteem heeft u toegang tot uitgebreide statistieken die tot zelfs tot actueel niveau (hoeveel mensen zijn er nu op mijn website?) zijn in te zien. Alles kan worden weergegeven in overzichtelijke grafieken. Ook de zoekwoorden waarmee gebruikers op uw website zijn aanbeland, zijn in te zien.

Zoekmachine-optimalisatie

De inhoud van uw pagina's zal te allen tijde doorslaggevend zijn voor het succes binnen zoekmachines, maar ons systeem draagt verder bij aan een betere positie binnen zoekmachineresultaten. Onze technieken worden continu verbeterd.