websiteman CMS

Intuïtief beheersysteem

Icon_CMSHet beheersysteem (CMS) van Websiteman biedt alles om de inhoud van uw website up-to-date te brengen en te houden. Door te klikken en te slepen stelt u het menu van uw website samen. Pagina's zijn van onder andere van tekst, afbeeldingen, bestanden en video's te voorzien. Natuurlijk is het hele systeem meertalig beschikbaar en kunt u ook uw eigen inhoud in meerdere talen opgeven.

Het systeem is gemaakt rondom gebruiksvriendelijkheid en snelheid en zorgt dat u optimaal gevonden wordt in zoekmachines. U heeft direct inzage in de bezoekersaantallen op uw website. Lees meer...

 

Uitbreidingen

Alle functies op een rij

ModulesOns totaalpakket voorziet standaard in tal van mogelijkheden, zoals het plaatsen van een gastenboek, agenda of nieuwsberichten. Mocht u behoefte hebben aan extra mogelijkheden, zoals een webwinkel of een fotoboek, dan is dit mogelijk in de vorm van een module, een aanvulling op het totaalpakket.

Gratis modules

Betaalde modules

 

Ontwerp

Een sprekende website

Icon_DesignHet uitgangspunt van een ontwerp moet niet alleen gericht zijn op uiterlijk, maar ook op functionaliteit. Bij elk ontwerp doen we ons uiterste best om deze zaken zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen. Door onze jarenlange ervaring kunnen we u van goed advies voorzien. Lees meer...

Domein

Altijd een passende naam

DomeinDe domeinnaam is de naam die gebruikers intypen in hun internetbrowser om op uw website te belanden, bijvoorbeeld ‘websiteman.nl’. Naast ‘.nl’ zijn meerdere extensies (achtervoegsels) mogelijk, zoals ‘.com’, ‘.net’ en ‘.info’.

Eén domeinnaam is standaard inbegrepen in ons totaalpakket, aanvullende namen zijn verkrijgbaar voor een meerprijs vanaf 10 euro per jaar.

In overleg met u zullen we de meest geschikte naam (of namen) vastleggen, om zo een zo optimaal mogelijke vindbaarheid op het internet te creëren.

Is uw domein nog beschikbaar?